Edit Content

Navigatie

Bestratingswerken

Bestratingswerken op maat

Klinkers, boordstenen, greppels en Straatkolken

Bij Adriaenssen Bestratingswerken zijn we gespecialiseerd in hoogwaardige bestratingswerken die zowel functioneel als esthetisch zijn. Onze uitgebreide ervaring van meer dan 45 jaar stelt ons in staat om een breed scala aan diensten aan te bieden, waaronder het leggen van klinkers, het plaatsen van boordstenen, het installeren van greppels en het plaatsen van straatkolken.

Ontdek onze expertise in bestratingswerken

Van nauwkeurig gelegde klinkers tot esthetisch geplaatste boordstenen en doeltreffende greppelinstallaties. Bij Adriaenssen Bestratingswerken bieden wij duurzame en aantrekkelijke oplossingen voor elk project, inclusief het naadloos integreren van straatkolken.

Klinkers Leggen

Wij beheersen de kunst van het leggen van klinkers tot in de perfectie. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een nauwkeurige plaatsing, resulterend in een stabiele en aantrekkelijke bestrating.

Bestratingswerken

Onze specialiteit ligt in het vakkundig aanleggen van bestratingen voor diverse toepassingen. Van opritten tot terrassen, openbare pleinen tot industriële zones, wij leveren duurzame en esthetisch aantrekkelijke oplossingen.

Boordstenen Plaatsen

Boordstenen zijn niet alleen functioneel, maar dragen ook bij aan de esthetiek van uw buitenruimte. Wij plaatsen boordstenen met precisie, rekening houdend met zowel functionaliteit als visuele aantrekkingskracht.

Plaatsen van Greppels

Voor effectieve waterafvoer en terreinbeheer bieden wij professionele greppelinstallaties. Onze oplossingen zijn ontworpen om wateroverlast te voorkomen en de duurzaamheid van uw bestrating te waarborgen.

Plaatsen Straatkolken

Onze expertise omvat ook het plaatsen van straatkolken voor een doeltreffende afvoer van regenwater. Wij zorgen voor een naadloze integratie in uw bestratingsproject.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor hoogwaardige bestratingswerken?

Ons team staat klaar om uw project te bespreken en een op maat gemaakte oplossing te bieden. Voor vakmanschap en een persoonlijke aanpak, neem nu contact op!